Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΚΑΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.....

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Στα Ελληνικά ΜΜΕ, ράδιο, έντυπα και τηλεόραση σχεδόν όλες οι ιδέες (concepts) για στήλες, φωτογραφήσεις και εκπομπές είναι αντιγραφές και εισαγωγές από το εξωτερικό. Πρόσφατα Ελληνικό κανάλι, εμφάνισε ένα ενήλικο καρτούν, προσπαθώντας να ακολουθήσει με καθυστέρηση δεκαετιών την με μεγάλη απήχηση,  τάση που δημιούργησαν οι Simpsons και συνεχίζουν σειρές όπως το family guy και άλλες και κυρίως το south park. 
Χαρακτηριστικό των περισσότέρων από αυτές είναι η, σε υπέρθετικό βαθμό,  πρόκληση που αγγίζει πολλές φορές και θρησκείες και αρχηγούς αυτών. Ο Ιησούς, ο Βούδας κ.α. έγιναν αντικείμενο εξευτελιστικών σκετς. ....Αυτό προσπαθούν να "μαιμουδίσουν" και οι συντελεστές της σειράς αυτής, σε μια καταφανέστατη προσπάθεια να προκαλέσουν αντιδράσεις και να κερδίουν προβολή για την αλλιώς αμφιβόλου μέλλοντος προσπάθειά τους.......
Καλό θα ήταν να μην "ψαρώσει" κανείς Χριστιανός, ιδιαίτερα με ένδικα μέσα, γιατί θα τους κάνει ήρωες και θα γίνει στην ουσία συνεργός τους.
Δεν αναφέρω ούτε το κανάλι, ούτε το όνομα της σειράς . Δεν θα τους διαφημίσω κιόλας....
Τέλος ένα σχόλιο που άφησα στο σαιτ τους και λέει αυτά που πιστεύω για τους ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ αυτούς ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ....

Μέχρι στιγμής το χαρτί της πρόκλησης δεν έπιασε. . . . Που θα πάει θα ψαρώσει κάνας οργανωσιακός και θα πάρετε την διαφήμιση που ζητάτε. Αλήθεια αφού είστε τόσο μάγκες και αμάσητοι, θα βάλετε και τον Μωάμεθ στο καρτούν σας σε κάνα μεταγενέστερο επεισόδιο; Έχει πολύ φωτογένεια. . . . . . . Τον Γιαχβέ; Έπαιζε εκείνη την εποχή. . . . Αλλά ξέχασα, αυτούς δεν τους αγγίζουμε. Καίει. . . . . Θυμηθείτε τι έπαθε το JUMBO με την διαφήμιση με τον Καραγκιόζη και τον Εβραίο. Το κριτήριο για να γίνετε South Park δεν είναι η πρόκληση αλλά το κείμενο και το χιούμορ. Οπότε μάλλον χάσατε. . .
 
πηγή: toaftonoito.blogspot.com
 
Ρήξις: Έξοχο σχόλιο, ένα μεγάλο μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: